Lisää suosikiksi

tiistai 5. huhtikuuta 2011

Kirjoittajan terveiset.

Uunituore blogi pukkaa uunista ulos kaikille urheilusta kiinnostuneille, tällä hetkellä sivuston layout vielä jonkunverran keskeneräinen sekä kirjoittajan esittely puuttuu tällä sekunilla vielä kokonaan. Asioita tapahtuu vielä huomen aamulla paljon, blogi saattaa vielä muuttaa radikaalistikkin olomuotoaan, mutta tämmönen raakile luotiin projektin alkuun vauhdittamaan projektia.

Täysin uusi juttu ei blogitus ole minulle, ylläpidin mm:ssa samasta aiheesta täysin itse html:llä koodatua sivustoa parin vuoden ajan, mutta haluttua ukijamäärää ei saavutettu sekä muut kiireet romuttivat opulta projektin, mutta uuteen nousuun, eikö niin?

Hieman alkuun tulee varmasti tämän tekstieditorin ja kaiken muun hallitseminen vaatimaan totuttelua, joten aika näyttää kuinka monta kirosanaa pääsee blogien välissä suusta.

Mutta itse blogiin, blogissa tullaan käymään läpi median luomia ja kertomia asioita urrheilun saralta, omia mieipiteitä koskien urheilua, uutisointia, suorituksia, sekä kuumia uutisia, pyrin tuomaan vähintään kerran viikossa uutta blogia ulos, mutta saattaa kirjoitussuonen pulputessa, ainaskin näin alkuvaiheessa tuoda enemmänkin. Ja tilastot pyrin jättämään muualle blogista, varmasti niitäkin vertaillaan tarpeen vaatiessa, mutta blogihan on mielipidekirjoitus, tilatot ei kerro hirveesti mielipiteitä, joten mielestäni ne on parasta jättää pois, luonnollisesti hauskaa verrata aina välillä tilastoja, mutta, huomiseen!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti