Lisää suosikiksi

lauantai 2. heinäkuuta 2011

Kesän kuuma puheenaihe

Lähes traditioksi muodostuneen jokakesäisenen puheenaihe Teemu Selänteen jatkosta o jälleen tapetilla, kuten joka vuosi tähän aikaa kuluneina ja viime vuosina, tosin, tänä vuonna hieman eri tavalla mielestäni.

Aiempina vuosina Teemu on pohtinnut jatkoa, jatkakko vai eikö, mutta tänä vuonna, hän jatkaa mikäli äskettäin leikattu polvi vain tervehtyy ja kestää pelaamisen. Alunperin Teemun piti julkaista jatkosuunnitelmansa kesäkuun aikana, mutta keskiviikkona polveen tehty tähystysleikkaus muutti aikatauluja, leikkaus pakotti Teemun tauolle harjoittelusta, ja harjoitella hän saa vasta suunnilleen 2 viikon kuluttua kuntopyörällä.

Joten, suomalainen jääkiekkokansa saa odottaa päätöstä vielä pari viikkoa, mikäli polvi tervehtyy, on edessä ainaskin vielä yksi kausi, mikäli ei, ripustaa Teemu luistimet naulakkoon. Teemun polvi lienee siis tällä hetkellä suomen kuumin ja puhutin polvi, ja, jatkoa seurataan luonnollisesti kokoaika.

Nhl:ssä on siirrytty tällä hetkellä ns. vapaiden agenttien aikakauteen, pelaajat joilla ei ole sopimusta, saa neuvotella haluamansa NHL seurojen kanssa vapaasti, suomaisittain tähän mennessä on nähty 2 siirtoa, Ville Leino allekirjoitti 6 vuotisen ja 27 miljoona dollaria arvoisen sopimuksen Buffalo Sabresin. Kevään kuumin pudotuspelipuheenaihe, Sean Bergenheim taas 4 vuotisen ja 11 miljoonaa dollaria FLorida Panthersille maksavan sopimuksen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti