Lisää suosikiksi

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

MTV medialta harvinaislaatuinen tiedoite

MTV Medialta, paremmin tunnettuna kansan parissa vain Maikkarina tuli illan suussa ulos harvinaislaatuinen tiedoite tarkemmin sanottuna tiedoitteen julkaisi Mtv Median kiekkotoimitus. Juuri tiedoitteen ankaruuden, ja yleisestikkin tiedoituksen laadun vuoksi, tämä tiedoite on harvinainen, näitä ei nähdä hirveästi.

Kaikki sai alkunsa tästä, uutinen joka sai alkunsa kiekkovaikuttaja Alpo Suhosen Facebook-päivityksestä johon oli linkitetty IL:än uutinen siitä että Jokerit etsii ensi kaudelle uutta päävalmentajaa, otsikoksi linkitykseen Suhonen oli pistännyt ''Doug Shedden, jos ette vielä tiennyt''.

Mikä kaikki tässä herätti närää, oli Alpo Suhosen väite ja vihjaus siitä että Jokerien puheenjohtaja Hjallis Harkimo olisi junaillut Doug Sheddenin Canal+ kanavan kiekkotiimiin, saadakseen tämän Suomeen, ja samalla saadakseen hänelle verukkeen siirtyä myös Jokerien päävalmentajaksi.

Doug Shedden kumosi väitteen Maikkarin haastettelussa, kuulemma hänen sopimustilanteensakkin estää kyseisen kuvion. Kandalainen valmentaa tällä hetkellä SVeitsissä pääsarjajoukkue Zugia.

Maikkari puolestaan tuli illansuussa ulos tiedoittellaan jossa kumotaan väite ''MTV Median kiekkotoimitus ei anna yhdenkään ulkopuolisen tahon vaikuttaajournalismiinsä tai henkilövalintoihinsa''.

Koko tiedoitteen voit lukea täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti