Lisää suosikiksi

torstai 7. huhtikuuta 2011

Comeback Of Sami Kapanen

Viime kauden jälkeen jääkiekon Sm-liiga joukkueen Kalpan toimitusjohtajaksi siirtynyt Sami Kapanen nostaa, kuten huhut ovat jo kertoneet,  luistimet naulakosta alas, ja sitoo jälleen ensi kaudella 2+0 vuotisella sopimuksella omistamansa seuran pelaavaan kokoonpanoon.

Kuten monesti käy, niin lopulliseksi sanottu lopettaminen saa yhden kauden/vuoden jälkeen uudet mietteet, kroppa saa lepoa, veri vetää takas kaukaloon, mäkimonttuun, rallipolulle, mitä näitä suomalaisia paluita nyt on sitten ollutkaan, urheilijalle se on kummiskin ammatti, ja he eivät juuri muusta tiedä, joten monesti käy näin, joskus paluu on viisas päätös, joskus taas, olisi ollut viisaampi jättää kamppeet kokonaan pois.

Itse luulen että yksi kausi lepoa on tehnyt Samille vain hyvää, opettanut hieman elämää kaukalon ulkopuolella sekä antannut keholle, monesti jääkiekkoilijalla tarvittavaa lepoa. Sami tulee olemaan Kalpalle kovan luokan vahvistus pelillisin avuin, mutta myös kovan luokan johtaja kopissa, ja malliesimerkki nuoremmille pelaajille josta ottaa mallia. Myös Kalpan seuratalouteen Samin paluulla uskon olevan positiivinen vaikutus, Samin läsnäolo ja taiturimaisuus tulee tuomaan kuopiolaisyleisöä lehtereille.

Onnea Samille tuleville vuosille ja toivotaan että kroppa kestää.

Joku saattaa ihmetellä kuka tulee nousemaan Kalpan toimitusjohtajaksi, ei se omena kauaksi puusta pudonnut, nimittäin Samin velipoika Kimmo Kapanen ottaa seuraavaksi pestin vastaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti