Lisää suosikiksi

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Käsipalloasiaa

Tämä blogi tulee vastoin yleisiä periaatettani 2-3 vuorokautta myöhässä erillaisten asioiden iskettyä tielle, mutta päätin ottaa tämän blogin kummiskin siitä huolimatta kirjoituksen alle koska laji on minulle rakas ja tästä lajista riittää kirjoitettavaa, koska tämän lajin partaalla ''asiantuntemukseni'' on parasta ja Suomen käsipallossa ovat piirit hyvin pienet.

Vantaalla Perjantaina ja Lauantaina sunnuntaina ratkottiin käsipallon Sm-liigan pronssimitallien kohtalot Vantaan Atlaksen sekä Siuntion Sjundeå IF:än välillä, lähtökohdat olivat seuraavat: Atlas voitti runkosarjassa jokaisen keskinäisen ottelun, sekä viime vuonna pronssipeleissä Atlas vei pronssiset mitallit Sm-sarjassa. Joten Siuntiolaiset olivat nälkäisiä ja revanssinhakuisia, ainut kysymysmerkki oli, oliko semifinaalipettymyksestä toivuttu?

Vastaus tähän kohtaan voitaisiin kertoa ja täten myös hieman paljastaa kuka mitallit vei, vastaus on ja oli, Siuntio oli revanssinhakuisia ja semifinaaleista oltiin toivuttu taistelemaan historian ensimmäiset jaetut käsipallon Sm-liga mitallit Siuntioon.(Tähän kohtaan voitaisiin mainita niille jotka eivät tiedä, vielä viime kaudella sarja kulki nimellä Sm-sarja, mutta uudistui täksi kaudeksi käsipallon Sm-liigaksi)

Ensimäisen ottelun hahmoja olivat Siuntiolaisnäkökannasta maajoukkuelaituri Johan Skogberg sekä maalissa loistavilla rutiinitorjunoillaan loistannut Petter Forsström. Ottelun valitettavin ja traagisin tapahtuma nähtiin ensimmäisen puoliajan muistaakseni ensimäisellä puoliskolla, Siuntion Viron maajoukkuevahvistus Ravo Voosalu lysähti hyökkäystilanteessa lattian pintaan ja kasvoista paistoi suuret kivut, toivuttuaan juuri käsivammasta Ravolta meni akillesjänne poikki ja Ravo toipuu tällä hetkellä sekä mahdollisesti hänet leikataan tämän viikon aikana. Tsemppiä Ravolle!

Toisen ottelun hahmot löytyivät samasta osastosta kun kaksikko Forsström/Skogberg muun joukkueen tuella ottivat toisesta ottelusta selkeän 10 maalin voiton ja pronssiset mitallit matkasivat Siuntioon yhteistuloksella 64-49. Pronssiotteluiden arvokkaimaksi pelaajaksi häiksevällä 22 maalilla valittiin ansaitusti Johan Skogberg. Onittelut ''Skoggikselle''!

Vielä kerran, onnea jätkät! Uuden haasteet odottaa tauon jälkeen Sjundeå Cupissa pelaajia.

Finaalisarjassa on pelattu 2 ottelua joita energinen ja nälkäinen sekä revanssinhakuinen Hc West Kauniaisista johtaa 2-0 ja käytänössä mestaruus tulee matkaamaan 3 tappiollisen vuoden jälkeen Kauniaisiin ensimmäistä kertaa seurahistoriassa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti