Lisää suosikiksi

lauantai 23. huhtikuuta 2011

Näkökulma: Teemu Lassila kisakoneseen

Päivän häikäisevän ja loisteliaan peliesityksen tiimoilta EHT turnauksen Ruotsi-Suomi pelissä, pystyisin väittää että Teemu Lassila pelasi itsensä tämän päivän peliesityksillään MM-kisakoneseen, Lassilasta huokui itsevarmuus ja näyttämisen halu päivän pelissä, ilmeet sekä kehonkieli viesti siitä, että Lassila on valmis kisakoneseen ja haasteeseen.

Mielestäni henkilökohtaisesti Teemu Lassila on Suomessa aliarvostettu maalivahti, totta on, hänellä on ajoittain ailahtelevaiset peliesitykset, mutta monet tuomitsevat hänet turhaan mielestäni. Teemu on hitaasti kypsynnyt maalivahti, ja ei sovi unohtaa että hän on yksi TPS:än ja Urpo Ylösen ''maalivahtiakatemian'' tuotoksista jotka ovat muovautuneet kypsymisasteelle Urpo Ylösen käsittelyssä.

Mikä Lassilan rooli joukkueen maalivahtiosastolla tulee olemaan, riippuu paljon siitä, tuleeko NHL:stä maalivahtiosastolle vahvistuksia vai ei, mikäli ei tule, joukkue tulee pelaamaan parivaljakolla Vehanen/Lassila sekä kolmantena Niko Hovinen, mikäli NHL:stä vahvistus tulee, uskon tällöin Petri Vehasen tippuvan lopullisesta kisajoukkueesta pois, tällä hetkellä vahvin ehdokas NHL:stä tulevaksi on Nashville Predatorsin Pekka Rinne.

Uskon siis Rinteen mahdollisen tulon yhteydessä Lassilan pelaavan toisena maalivahtina, ja Niko Hovisen ottamista ympyröihin haistelemaan tunnelmia katsomon puolelta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti