Lisää suosikiksi

lauantai 23. huhtikuuta 2011

Puolalaisjätti kieltäytyi ottelusta Robert Heleniusta vastaan

Robert Heleniuksesta on tullut niin väkivahva ja pelätty nyrkkeilija raskaassa sarjassa, että nähtävästi kaikki eivät uskalla häntä kohdata enään. Sitä kukaan ei voi kieltää etteikö hän olisi tehnyt väkivahvan esilletulon murjomalla nimekkäitä vastustajia, joitten joukossa ex-maailmanmestareita ja tittelinhallitsijoita.

Puolalaisjättiläinen Mariusz Wash, 202cm ja 31 vuotias raamikas jättiläinen joka omistaa hienon 24-0 otteluhistorian, koki edustajineen että vaikka Robert Helenius olisi houkutteleva kohde ''Quick moneylle'' eivät he uskoneet puolalaisen mahdollisuuksin kukistaa suomalaisjättiä, Robert on siis tällä hetkellä hyvin kunnoitettu ottelija kansainvälisissä piireissä, onhan hän rankattu riipumattoman The Ring lehden toimesta 9:ksi haastajaksi maailmanmestaruudesta.

Tällä hetkellä Sauerland Events etsii vastustajaa Robert Heleniukselle, 25.Kesäkuuta käytävään otteluun, allekirjoittanut seuraa mielenkiinnolla ketä tulee seuraavaksi vastaan, tällä hetkellä neuvottelut ovat käynnissä Valkovenäläisen ex-maailmanmestari Sjarhei Ljahovitsin kanssa joka omistaa otteluhistorian 28-3.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti