Lisää suosikiksi

lauantai 23. huhtikuuta 2011

Urheilun supersunnuntai: 7 lokakuuta

7 lokakuuta vietetään suomessa ja Helsingissä ''urheilun supersunnuntaita'' kuten IS on tämän otiskoinut ja kirjoittannut artikkelissaan, artikkeliin on myös liitetty gallup jossa kysytään kumman tapahtuman lukijat valitsisivat, ''Kuningasjalkapallon'' vai ''NHL urhot areenalla'', tällä hetkellä (17.17) tilanne on 66%/34% NHL:än voitoksi.

Hieman asiaa selittääkseni, samana päivänä tullaan parin kilometrin säteellä mittelemään kaksi eri urheilutapahtumaa, jalkapallon EM-Karsintojen Suomi-Ruotsi jalkapalloottelu mitellään Olympiastadionilla, kyseessä siis legendaarinen ottelupari kun arkivihollisemme lännestä on vastasamme.

Toisaalla, ''Helsingin jääkiekkopyhätössä'' Hartwall Areenalla mitellään NHL kierroksen avausottelu, Anaheim Ducks sekä Buffalo Sabres, mutta Ducksin organisaatiossa tulee ainaskin kyseisessä ottelussa pelaamaan Saku Koivu, sekä mahdollisesti grand-old man Teemu Selänne. Mikäli Teemu ei ottelussa pelaa, tulee hän olemaan paikanpäällä, koska Hjallis Harkimo on kyseisessä ottelussa luvannut jäädyttää Teemu Selnäteen pelinumeron Hartwall Areenan kattoon, tämä lupaus jos joku tulee vetämään yleisöä paikalle.

NHL premiere otteluun lippujen hinnat ovat suhteellisen suolaiset, mutta tällä hetkellä ainoastaan hajapaikkoja on otteluun jäljellä ku katsoo tämän hetkisiä tietoja lippu.fi sivustolta joten lipunmyynti näyttää oleen suht vilkkaista.

Itse aion kyseiseen NHL otteluun suurella todennäköisyydellä suunnata, mikäli kesätyö poikii hedelmää ja paikkoja on jäljellä tällöin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti