Lisää suosikiksi

maanantai 16. toukokuuta 2011

FINLAND IIHF WC

Me tehtiin se! 16 vuoden jälkeen mestaruus on jälleen meidän!

Suvereeni esitys Suomen leijonilta ja juhlat jatkukoot pitkään! Tunnelma on katossa monissa paikoissa, ja vielä tätä on hieman vaikea käsittää, usko ja tahto oli tällä joukkueella kova, väillä oli yhellä sun toisellakin usko koetuksella, mutta tämä joukkue taistoi ja raatoi ja totta vie ansaitsi mestaruutensa, suomi ansaitsi mestruutensa!

Me tehtiin se!

Itse jalökauduin eilen finaalitunnelmiin paikalliseen ravintolaan aisitimaan kotikylän tunnelmia, ja tunnelma tottavie oli todella mahtava ja loistava vaikka pienellä porukalla ottelua katsottiinkin. Ottelun aikana esiintynyt kekseläin ''kannustuslaulu'' kuului mallissa ''Jarkko kulta, Jarkko kulta, HERÄS JO, HERÄS JO, ding ding dong'' aivan helvetin mahtava lorautus pojilta 1-1 tasoituksen jälkeen.

Ottelu repesi lopulta enemmän kuin moni uskoi, itsekkään en todellakaan olisi noihin lukemiin uskonnut, Tre Kronor oli todella kesyä tavaraa loppujenlopuksi, ja tänään ruotsissa niellään karvsta kalkkia!

Tänään Helsingissä pidetään kansanjuhlat Senaatintorilla, allekirjoittanut oli hieman miettinnyt osallistumista sinne, mutta, terveydentilani takia, joudun valitettavasti jättämään väliin, kenties ensi vuonna sitten parempien kelien salliessa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti