Lisää suosikiksi

keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

The legend: Mika Myllylä

Päivän iltapäivälehdet ovat pyhitetty oiketetusti eilen menehtyneelle hiihtäjälegendalle, Mika Myllylälle, karpaasin traaginen elämänmatka hiihtouran jälkeen päättyi eilen, kuten varmasti hyvin suuri osa ihmisistä jo tietää, omaan kotiinsa, niille jotka eivät vielä tiedä, Mika Myllyllä löydettiin eilen menehtyneenä omasta kodistaan, kuolemaan ei tällä hetkellä epäillä liittyvän minkäänlaista rikosta.

Ihmisille jotka muistelevat Mikaa ainoastaan hänen dopingsotkuistaan, sekä viinanhuuruisista vuosistaan, skandaalinomaisista lehtiotsikoistaan, sekä muista asioista liittyen sekaiseen elämäänsä, suosittelen kävelemään lähimpään kauppaan, kioskiin, tai mistä nyt sitten saakaan käsiinsä iltapäivälehdet, käykää tekemässä se, lukekaa kaikki 43 sivua molemmista lehdistä, voisin lähes takaa, että saatte Mika Myllylästä aivan toisenlaisen kuvan, kuvan joka on realistisempi, asioita jotka taustoittaa Mikan elämää, valitsemiaan polkuja, ja asioita joihin Mika ei kyennyt vaikuttamaan, asioita, jota vain yksinkertaisesti tapahtui.

Julkaisen myöhemmin tänään(tunnin sisällä) Mika Myllyllää koskettelevan blogikirjoituksen, toisesta näkökulmasta, näkökulmasta josta iltapäivälehdet ovat olleet hiljaa, ja jotka paistoi harvojen ihmisten kommenteista.

Päivän sitaatit:(IL 6.7.2011 paperiversio)
''-Kallista hintaa maksetaan dopingkäräjöinnistä'' -Paavo M Petäjä, hiihtoliiton entinen puheenjohtaja
''Rehellisin olympiavoittaja'' - Kari-Pekka Kyrö, maastohiihdon entinen päävalmentaja




2 kommenttia:

  1. Itsehän en sinäänsä usko luonnonlahjakkuuksiin urheilun saralla, joillakin on se mentaliteetti joka siihen raastavaan treenaamiseen tarvitaan, vaikka aina ei maistuiskaan. Mielestäni Mika oli juuri malliesimerkki parhaasta päästä tässä.

    VastaaPoista