Lisää suosikiksi

torstai 29. syyskuuta 2011

Fredrik Norrenan aloittama kampanja leviämässä NHL:ään

Fredrik Norrena aloitti taannoin ruotsin Elitserienin maalivahtien keskuudessa kampanjan jossa kunnoitetaan Venäjä lentoturmassa kuolleen ruotsalaisen tähtimaalivahti Stefan Livin muistoa. Stefan Liv menehtyi yhdessä koko Jaroslavin jääkiekkojoukkueen kanssa taannoisessa lentoturmassa Venäjällä.

Suomalaismaalivahti Fredrik Norrena halusi kunnoittaa korkealle arvostamansa kolleegansa muistoa, ja otti yhteyttä joukkueensa avulla kaikkiin Ruotsin jääkiekkosarjan Elitserienissä pelaaviin maalivahteihin, ja tästä sai alkunsa kampanja jossa 22 ensimmäisen kierroksen ajan maalivahtien kypäriä tulee koristamaan tarra jossa on Stefan Livin nimi, sekä numero 1, kunnoittaen hänen muistoansa täten.

Sittemmin hieno ele on levinnyt NHL:ään, ja New York Rangersin tähtimaalivahti Henrik Lundqvist aikoo olla yhteydessä Fredrik Norrenan, kysyäkseen jos hän saisi omaan maskiinsa tarran kannettavakseen. Ruotsalaiselle Expressen lehdelle Henrik Lundqvist on kehunnut aatetta, ja siksi myös hän täten haluaa kunnoittaa omalla panoksellaan Stefan Livin muistoa, kenties tarrat leviävät täten vielä monen muunki maalivahdin kypärään.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti