Lisää suosikiksi

tiistai 13. syyskuuta 2011

Jalkapalloasiaa ft Teemu Pukki& Mika Väyrynen

Jalkapallo, aihe johon on kovin mielelläni tai yleensä koske, syy on yksinkertainen, laji ei sinäänsä houkuta minua mukaansa, täten lajituntemus, varsinkin kotimaista veikkausliigaa kohtaan on hyvin vähäinen, esimerkiksi kuluneesta kaudesta en ole yhtäkään ottelua katsonnut minkäänlaisesta lähetyksestä. Mutta, otetaan vähän jalkapallouutisia mitä bongasin.

HJK:n europeleissä Schalkea vastaan vakuuttannt ja Schalkeen siirtyneellä Teemu Pukilla on edessään huomenna debyytti pelikentällä Schalken paidassa, vaihtopenkillähän Teemu Pukki on jo ollut Schalken kokoonpanossa. Mutta huomenna, keskiviikkona on edessä debyytti pelikentällä Schalken paidassa, tosin ei edutusjoukkueessa ja bundesliigassa, vaan sitävastoin Schalken kehitysryhmässä Belgialaista Chareoita vastaan nuoten lupausten turnauksessa johon osallistuu joukkueita Saksasta, Hollanista sekä Belgiasta.

Schalken edustusjoukkue sen sijaan kohtaa ilman Pukkia torstaina Europa leaguen lohkoavauksessa Steau Bukarestin, näissä otteluissahan Teemu Pukki ei saa osallistumisoikeutta koska on pelannut vastustajan paidassa(HJK) Schalkea vastaan.

Toinen tänään tullut uutinen, liittyy myös seuranvaihtoon, nimittäin maajoukkueen keskikentällä urakoiva Mika Väyrynen suuntaan seuraavaksi Mikael Forsellin seuratoveriksi Leedsiin, Englannin Championshippiin, toiseksi korkeamalle tasolle, 1+1 vuotisella sopimuksella.

Mika Väyrynen pelasi ennen siirtoaan useamman kauden Hollanissa, edutaen aluksi 4 kauden ajan PSV Eindhovenia, sieltä matka jatkui Heerenveeniin, jossa hän oli 3 kauden ajan, ja josta tie vie seuraavaksi siis Englantiin, Championshippiin sekä Leedsiin Miksun seurakaveriksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti