Lisää suosikiksi

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Uudet tuulet puhaltamaan Suomen keihäänheittoon, lajivalmentaja vaihtoon

Henkilökohtaisesti hieman odotettuki päätös jota uumoilin katasrofaalisen Daegun mm-keihässopan jälkeen julkaistiin tänään illalla, jostain oli tiputtavaa pää, nyt se on tippunnut, nimittäin lajivalmentaja Hannu Kangas siirtyy sivuun, ja jää ainoastaan Tero Pitkämäen henkilökohtaiseksi valmentajaksi.

Aloite on kuulemma liiton mukaan tullut Hannu Kankaalta itseltään, mutta, itse epäilen, että tuon taitotasoinen mies on liian suuri menetettäväksi, toimi oli liian rakas Hannu Kankaalle, joten luulen että jostain suunnalta on tullut painostusta asiaan, mutta, muistutetaan lukijoille vielä, että tämä on vain ja ainoastaan oma epäilykseni, joka saattaa mennä pahastikkin harakoille, tämmönen kutina minulla vain on.

Keihään lajivalmentajaksi Hannu Kankaan tilalle nousee Kari Ihalainen, mm:ssa naisten SE:n heittäneen Paula Tarvaisen sekä Breaux Greerin valmentaja, nouseeko suomen keihäs tästä jälleen, vai joutuuko se entistä syvempään ahdinkoon koti EM-kisoissa sekä olympiavuonna, sehän nähdään ensi kesänä, ja olemme siitä viisaita, ja uusi soppa saattaa olla jälleen ensi syksynä keitettävänä.

Itse, luulen että mikäli nousu tapahtuu, se tulee olemaan enemmänkin urheilijoiden hartioiden kohotus, ja skarppaamisen merkki, kuin uuden lajivalmentajan ansiota, tottakai, pitää analysoida missä tällä kaudella mentiin vikaan, ja oppia virheistä. Tässä kohtaa ilmeisesti, Hannu Kangas koki annettavansa olleen siinä, ja halusi enemmän aikaa perheellen, kenties hän alkaa valmentamaan jossain vaiheessa ainaskin osittain tytärtään, joka heittää keihästä, kuka tietää?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti