Lisää suosikiksi

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Maastohiihtäjät luopuivat periaateistaan

Valitettavasti oma väsymystila on duunipäivän jälkeen sen verta mojova, että en tällä hetkellä jaksa julkaista omaa blogikirjoitusta, ja koska kyse on tiedotteesta, käsittääkseni silloin jokaisella on oikeus kopioida se.

Maastohiihtäjät antoivat Mtv3.fi verkkopalvelun kautta tiedoksi seuraavan tiedoitteen:

Maastohiihtomaajoukkueurheilijat haluavat lopettaa sopimuskiistan Suomen Maastohiihto ry:n kanssa. Urheilijat ovat valmiita sopuun ja allekirjoittamaan SMH:n aiemmin tarjoaman sopimuksen.

Urheilijat silti toivovat, että SMH:n hallitus poistaa sopimuksesta niin sanotun 5%:n pykälän. Mikäli hallitus ei siihen suostu, urheilijat tulevat joka tapauksessa allekirjoittamaan sopimuksen, koska olemme jo menettäneet viikon erittäin tärkeää harjoitusaikaa sekä fyysisesti että henkisesti. Sovusta huolimatta, kiistan taustalla olevat ongelmat maastohiihdon sisällä eivät ole poistuneet. Urheilijat ehdottomasti vaativat, että huhtikuussa 2012 käydään erittäin kriittiset keskustelut yhdessä urheilijoiden ja SMH:n välillä huippu-urheilun toimintatavoista. Tulevaisuudessa harjoituskausi ei voi alkaa ilman, että uudet sopimukset on allekirjoitettu.

Tiedotteesta huolimatta, jokaisella maastohiihtomaajoukkueen jäsenellä on oikeus olla allekirjoittamatta urheilijasopimusta ja henkilökohtaisesti vastata aiheutuneista seurauksista.
Nyt on viimeinen aika keskittyä vain ja ainoastaan huippu-urheiluun.
Suomen maastohiihtomaajoukkueen urheilijat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti