Lisää suosikiksi

perjantai 7. lokakuuta 2011

Mertarannan loikkaus Maikkarille varmistui?

Ilta-sanomat uutisoi tänään sinivalkoisen äänen Antero Mertarannan siirron varmistuneen Yleisradiolta, kilpailijan Maikkarin leipäpöydän ääreen, lehden mukaan Mertaranta on jääkiekon pääselostaja, sekä hän tulee myös yllätyksellisesti selostamaan maastohiihdon maailmancuppia.

Mikään osapuoli ei ole vahvistannut uutista, ei Mertaranta itse, ei MTV3:en urheilupäällikkö Tatu Lehmuskallio, hän tyytyy vain ja ainoastaan kommentoimaan että jääkiekon kokonaisuus, lähetysformaatti, sekä henkilöstö, julkaistaan 17. Lokakuuta tiedotustilaisuudessa.

Mutta huhu sai lisää pontta myllyn, YLE:n nettisivujen uutisen myötä, uutisen otsikko kertoo kaiken ''Mertaranta jättää Ylen haikein mielin''. Joten omalta taholtaan, YLE vahvisti Mertarannan lähdön kanavan selostajavalikoimasta, Mertarannan sanoin ''On aika etsiä uusia haasteita'', mitä nämä uudet haasteet sitten on, vetäytyykö Antero Mertaranta selostustöistään kokonaan, vai loikkaako hän tosiaan ''kilpailijan'' leiviin?

Vielä Toukokuussa Mertaranta kiisti Ylelle YleX:än haastattelussa kovasti siirtyvänsä Yleisradiolta mihinkään, ''Minusta tämä on kysymys, joka on naurettavuudessaan huikea. Minulla ei ole mitään tekemistä sen sopimuksen kanssa. Minulla on sopimus Yleisradion kanssa''. Hän lisäsi vielä ''Joten vastaus tähän on, että en ole siirtymässä mihinkään''


Tuosta haastattelusta poiketen, vaan toisin kävi, Mertaranta lähtee Yleisradiolta, mutta tekemään mitä?

Itse luulen että MTV3 on lyönyt tarpeeksi rahakkaan sopimuksen Mertarannalle, josta hän ei ole enään pystynnyt kieltäytymään, todenäkösesti, mikäli Mertarannan sopimuksessa on ollut sanktio, on Maikkari maksannut tämän sanktion, yksi asia on ainaskin varmaa, kansa haluaa Mertsin!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti