Lisää suosikiksi

tiistai 11. lokakuuta 2011

Tiedotus: Sivustonpäivitys ajettu loppuun

Sivua päiviteltiin ajanjaksolla 8-11.10 ja päivitykset on nytten saatettu loppuun. Päivityksessä ei ollut kyse mistään radikaaleista, mutta pieniä asioita tapahtui tänä aikana, listaan kyseiset asian seuraavaksi.

-Blogin jokaiseen yksittäiseen blogikirjoitukseen lisättiin jakamisen sekä koko sivuston tykkäämisen lisäksi, uusi FB-nappi josta yksittäisiä blogitekstejä voi tykätä Facebookkiin, tämä lukijoiden pyynnöstä.

-2 uutta sivua lisättiin oikeseen palkkiin sivulla, Info-sivu, jossa on kutakuinkin sama sisältö kuin tällä sivulla sekä toinen sivu joka lisättiin on FAQ/palautesivu, jossa käydään läpi tulleita palautteita, ja vastaan niihin, sekä kerrotaan millä aikatauluilla palautteisiin reagoidaan.

-Sivuun lisättiin itsenäinen mainos, jo ennestään sivulla on ollut Googlen tarjoaman AdSense palvelun mainoksia, utta sivun oikeelle puolelle lisättiin itsenäisen palvelu mainos, mainospaikan voi vuokrata kuka tahansa luontainen ihminen/yritys niin halutessaan, mikäli haluatte mainoksen itsellenne, lisätietoja saa painamalla mainoksessa kohtaa
''Your Ad Here''.

-Blogiarkiston luettelomuotoa muutettiin yksinkertasemmaksi, ja luettelu tapahtuu nyt kuukausittain.

Lisää palautetta saa antaa aina koskien blogien sisältöä, ulkonäköä, sekä kaikkea mikä tulee vain mieleen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti