Lisää suosikiksi

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

F1 venekuljettaja Sami Seliö selvisi hurjasta onettomuudesta säikähdyksellä

F1-veneiden hallitseva maailmanmestari Sami Seliö joutui tänään hurjaan onnettomuuteen Liuzhousissa järjestetyssä Kiinan GP:ssä, Seliö oli ajamassa kisan pääsuoraa, kun hän äkillisesti menetti ajokkinsa hallinan, ja hänen veneensä pyöri kuusi kertaa itsensä ympäri, lopputuloksena oli riekaileina ollut vene. Sami Seliö menetti onnettomuudessa välittömästi tajuntansa pelastushenkilökunnan kaivaessa hänet ulos ruhjoutuneesta veneestä. Alkutietojen mukaan hänen ajokistaan olisi katkennut ohjausvaijeri, toisen tiedon mukaan hän olisi törmännyt johonkin esteeseen vedessä, joka olisi täysin absurdia, mikäli vedessä oli jotain mihin hän osui, ja onnettomuus johtui tästä.

Alkutietojen mukaan hänen vammansa olisivat olleet vakavempia, kuin mitä lopulta paljastui, hän oli pelastushenkilökunnan kaivaessa hänet ulos ruhjoutuneesta veneestä tajuton, mutta ambulansissa hän oli jo tajuissaan ja näytti peukkua, jotta kaikki on kunnossa. Alkutietojen mukaan jotka kantautuivat sairaalasta, Sami Seliöllä olisi ollut sisäistä verenvuotoa päässä, hän vuoti kuulemma verta nenästä, silmien takaa sekä korvista, mikä on vakava merkki paineista pään sisällä, toisinsanoen sisäisestä verenvuodosta, joka olisi ollut hyvin vakavaa.

Tarkempien tutkimusten jälkeen ja Seliön managerin sekä tallin tiedotteen mukaan hän selvisi rajusta onnettomuudesta tämän hetkisen tiedon mukaan ainoastaan turvoneilla kasvoilla, sekä mustelmilla, lääkärien mukaan mistään vakavasta ei pitäisi olla kyse, mutta hänet pidetään tarkkailussa vähintään vuorokauden ajan, ja hänen turvonutta silmäänsä tarkkaillaan verenpurkaumien varalta.

Video onnettomuudesta maikkarin sivuilla: Video: Sami Seliön hurja onnettomuus




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti